Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΝΑΙ ΣΤΑ "KΛΕΜΜΕΝΑ" ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ"




Στις 5 Νοεμβρίου θα κάνει τελικά πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του Mega «Κλεμμένα όνειρα». Το συγγραφικό τιμ της σειράς υπόσχεται πως στα νέα επεισόδια θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ανατροπές στις ζωές των ηρώων, ενώ δεν αποκλείεται να μπουν και νέα πρόσωπα.
Την ίδια ώρα οι «Βασιλιάδες» στο ίδιο κανάλι διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.

Οι δηλώσεις  που έκανε  ο πρωταγωνιστής τους Κώστας Κόκλας ήταν σαφείς ….Η σειρά δεν προβλέπεται να επιστρέφει στο ΜΕGA  oύτε το 2012 , ούτε το 2013.
Χρήματα δεν υπάρχουν ούτε για γυρίσματα, ούτε για αποπληρωμή των ηθοποιών . Σύμφωνα με πληροφορίες στο κανάλι επικρατεί πανικός και ήδη οι υπεύθυνοι προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να καλύψουν τον κενό.  
Η συνεχιζόμενη οικονομική δυσπραγία του ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ δεν αφήνει πολλά περιθώρια στο Mega, για να προσβλέπει σε δεύτερο κύκλο των « Βασιλιάδων» . 
Το ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΑΤΑ αυτή την περίοδο  διαθέτει τα χρήματα του για να καλύψει κατά προτεραιότητα  τρύπες του παρελθόντος χωρίς να μπορεί να εγγυηθεί ότι θα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει  μελλοντικά σχέδια όπως τον δεύτερο κύκλο των « Βασιλιάδων» .
Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις αποπληρώθηκε η σειρά « Κούκλες» που είχε μεταδοθεί στο Mega το 2010.
Στο πλαίσιο αυτό μειώνονται  στο ελάχιστο οι πιθανότητες επαναφοράς των «Βασιλιάδων» μια σειρά στην οποία το Mega , υπολόγιζε για να χτίσει πάνω της όλη την καθημερινή βραδινή ζώνη από τον Φεβρουάριο και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου