Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ



Μία τούρκικη σειρά τελειώνει («Ερωτας και τομωρία») τρεις νέες σειρές έρχονται σύντομα στο πρόγραμμα του Alpha και του Mega. Σαν την λερναία ύδρα ένα πράγμα. Πρόκειται για δραματικές παραγωγές με θέμα –τι άλλο;- τον έρωτα, τις ίντριγκες και τα ένοχα μυστικά.
Στο επίκεντρο της πρώτης σειράς με τίτλο «Ρώτα την Αγάπη» του Alpha βρίσκεται η εύπορη οικογένεια Χαντζιόγλου, στην οποία ανήκουν μεγάλες εκτάσεις στην Καππαδοκία. Ο Γιουσούφ είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας και είναι επιφορτισμένος με τη διαχείριση της οικογενειακής επιχείρησης. Η ζωή του αλλάζει όταν μαθαίνει ότι έχει ένα παιδί, ενώ παράλληλα η μητέρα του παιδιού πεθαίνει. Η μητέρα του Γιουσούφ, Χαμιγιέτ, αναζητά μια παραμάνα για το μωρό. Βρίσκει την Τοπράκ της οποίας το μωρό έχει μόλις πεθάνει, κι έτσι αποτελεί την ιδανική υποψήφια. Παρά τις επιφυλάξεις της, η Τοπράκ αποδέχεται τη θέση και μετακομίζει στο σπίτι των Χαντζιόγλου μαζί με την αδερφή της, Χαβά. Η Χαβά θαμπώνεται από τον πλούτο της οικογένειας και προσπαθεί να κερδίσει τον Γιουσούφ, εμπλέκοντας συχνά την αδελφή της στις μηχανορραφίες της.
Η σειρά «Λάλε, Έρωτας στην Κωνσταντινούπολη», επίσης στον Alpha αφηγείται τις ιστορίες δύο οικογενειών που βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά: Η συντηρητική οικογένεια Ιλγκάζ με ρίζες στην Καισάρεια, εξελίσσεται σε μία από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες στην Κωνσταντινούπολη. Ο μοναχογιός της οικογένειας, Τσινάρ, ακολουθεί πιστά τις παραδόσεις και τους κανόνες που θέτουν η μητέρα του, Ικμπάλ, και ο θείος του, Νετζίπ. Από την άλλη πλευρά, η κοσμική και άλλοτε πανίσχυρη οικογένεια Τασκιράν βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας μετά τον θάνατο του πατριάρχη της, Κεμάλ. Η χήρα του, Ζουμρούτ, είναι μια φιλόδοξη γυναίκα, αποφασισμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να διατηρήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής της. Έχει δύο κόρες, τη γλυκιά Λάλε και την ατίθαση Γεσίμ. Παρά τις έντονες διαφορές μεταξύ των οικογενειών τους, ο Τσινάρ και η Λάλε ερωτεύονται και παντρεύονται κρυφά.
Στο Mega έρχεται η νέα σειρά «Μοιραίος Ερωτας» που θα αρχίσει να προβάλλεται από τα μέσα Μαρτίου στη θέση του «Έρωτας και Τιμωρία». Ο Χαρούν είναι ο γιος ενός πλούσιου επιχειρηματία, ο οποίος διαχειρίζεται μαζί με τον πατέρα του Φερνάζ, την οικογενειακή τους επιχείρηση. Η μεγάλη αγάπη του είναι η Μέλντα, η οποία εργάζεται στην εταιρεία τους. Ωστόσο, ο Χαρούν ξαφνικά ερωτεύεται ένα άλλο κορίτσι, την Έντα, την οποία και γνωρίζει εντελώς τυχαία. Όταν μετά τις πιέσεις του πατέρα του πηγαίνει να ζητήσει την Μέλντα σε γάμο, ανακαλύπτει ότι οι δυο γυναίκες είναι αδελφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου