Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

"ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ" ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ


Μέσα στον Οκτώβριο , επανέρχεται στη συχνότητα της ΝΕΤ η Μπήλιω Τσουκαλά με ένα νέο δίωρο κυριακάτικο « Έχει γούστο»  που θα προβάλλεται 4-6 το απόγευμα! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με το Γενικό Διευθυντή Τηλεόρασης της ΕΡΤ Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος και της πρότεινε μια δίωρη ψυχαγωγική-ενημερωτική εκπομπή  στην ΝΕΤ,  που φυσικά θα φέρει τον ίδιο τίτλο με την καθημερινή της παραγωγή: «Έχει γούστο». 
Ο Κώστας Σπυρόπουλος  και η Μπήλιω Τσουκάλα,  αποφάσισαν από κοινού  το «Έχει Γούστο» να κρατά  συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Κυριακή και να συνεχίσει να δίνει βήμα στους ανθρώπους του πολιτισμού , των γραμμάτων και των τεχνών και να  συναντά καλλιτέχνες που τιμούν την παράδοση του τόπου αλλά και τον νεωτερισμό .   
Το «Έχει γούστο την Κυριακή» θα μεταδίδεται μέσα από την δορυφορική ΕΡΤ και στην ομογένεια, όπως γινόταν τόσα χρόνια και με το καθημερινό «Έχει γούστο».
Την ίδια ώρα οργιάζουν οι φήμες για τους αντικαταστάτες της Μπήλιως Τσουκαλά στην καθημερινή απογευματινή ζώνη της ΝΕΤ, καθώς η νέα διοίκηση δεν θέλει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι η δημιουργία μιας νέας ζωντανής εκπομπής, τύπου infotainement με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Γιάννη Δάρα (αδελφό της ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρα), ενώ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να την πλαισιώνουν οι δημοσιογράφοι Δώρα Αναγνωστοπούλου και Λιλιάνα Αβρούσιν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου